Новини Дніпра

КОМАНДУВАЧ ОБ’ЄДНАНИХ СИЛ ЗС УКРАЇНИ ВІДВІДАВ ДИТЯЧУ ЛІКАРНЮ «ОХМАТДИТ»

430700 ПЕРЕГЛЯДІВ

Командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав національну дитячу спеціалізовану лікарню «Охматдит» у Києві.

Командувач зустрівся із генеральним директором лікарні Володимиром Жовніром, побував у новому лікувально-діагностичному корпусі та ознайомився із роботою медичного закладу під час воєнного стану.

– Від початку війни лікарня стала госпіталем і для дітей, і для дорослих. Робота не зупинялася ні на хвилину навіть коли на околицях Києва відбувалися активні бойові дії, а навколо медичного закладу були обстріли, – зазначив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Він додав, що саме задля підтримки морального духу маленьких пацієнтів, лікарів і працівників «Охматдиту» було організовано виступ артистів Національного цирку України, керівником якого є Владислав Корнієнко.

Крім цього, командувач передав дитячій лікарні гуманітарну допомогу, що складалася з сучасних кондиціонерів, медичного приладдя, одягу та солодощів.

- Ми повинні робити все для того, щоб маленькі пацієнти якнайшвидше одужали та реабілітувались, щоб вони більше ніколи не відчули на собі, що таке війна, – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Своєю чергою, генеральний директор лікарні Володимир Жовнір підкреслив, що спеціалісти «Охматдиту» продовжують самовіддано працювати заради збереження життя і здоров’я українців.

- Дякуючи військовим, волонтерам, громадським організаціям та благодійникам, «Охматдит» забезпечений усім необхідним та може повноцінно функціонувати, - доповнив Володимир Жовнір.

Варто зазначити, що захід відбувся у межах національного мистецького проєкту «ARTПЕРЕМОГА», керівником якого є офіцер Командування об’єднаних сил ЗС України, письменник Борис Кутовий, а художнім куратором – театральний діяч, режисер-постановник Максим Добролюбов.

Мої відео