Новини Дніпра

Відкрите звернення журналістів до керівництва Збройних сил України!

206793 ПЕРЕГЛЯДІВ

Добрий день! Сьогодні 2 червня 2022 року, у Європарламенті проходило засідання з питань співпраці країн Євросоюзу з іншими державами, які не входять до складу ЄС.

Цього важливого дня з зали Європарламенту надійшло звернення від імені журналістів інформаційного агентства УКРАЇНА ІНФОРМ, Українського народного телебачення, інформаційного агентства «Новини України» та від усіх структур, які належать МЕДІА ХОЛДИНГУ УКРАЇНА, власником яких є Вадим Чорний. До звернення приєдналися члени усіх громадських формувань, головою яких є Вадим Чорний. А саме Національний комітет по боротьбі з корупцією, Всеукраїнська профспілка юристів та Всеукраїнська профспілка журналістів, тобто загалом понад 26 тисяч осіб по всій Україні.

6 лютого 2022 року Вадим Чорний пішов добровольцем у Дніпровський військкомат міста Києва. Наразі він є майором ЗСУ. Проте йому на жаль вписали неправильний ВОС, а саме 021200 керування діями підрозділів десантних військ. Проте він повинен мати ВОС 060300 - льотна експлуатація та бойове застосування літаків, а також ВОС 330300 - військова журналістика. Вадим Чорний має вищу спеціальну освіту – другий пілот АН-26, яку він здобував понад 5 років, вивчаючи для цього дуже складні дисципліни. Тому давати йому в керування роту десантників – так само нелогічно, як посадити десантника другим пілотом АН-26 і дати вказівку летіти.

Також Вадим Чорний володіє 120 інформаційними сайтами, одним телеканалом та чотирма інформаційними агентствами. Він є журналістом і телеведучим, за плечима якого тисячі публікацій, сюжетів, репортажів та телепередач.

Також в структурах МЕДІА ХОЛДИНГУ УКРАЇНА під керівництвом Вадима Чорного проходять практику студенти спеціальності «Журналістика», а це десятки вищих навчальних закладів. Перше, що Вадим Чорний говорить студенту практиканту спеціальності журналістика, те що будь-які сюжети та репортажі повинні, у першу чергу, викликати емоції. І він має бажання знімати з лінії фронту, безпосередньо висвітлюючи перемоги наших бійців, а не сидіти у штабі.

Представники ЗМІ та громадських формувань дуже сподіваються, що командування ЗСУ виправить помилковий ВОС на правильний. Призначення Вадима Чорного на військову посаду військовим кореспондентом має відбуватися із врахуванням вищевказаних спеціальностей задля принесення максимальної користі Збройним силам України.

Теги: Чорний Вадим Володимирович,Звернення,Командування ЗСУ
Мої відео