Новини Дніпра

115 Окрема механізована бригада ЗСУ : сучасні лицарі на стражі нашої безпеки

115 Окрема механізована бригада ЗСУ : сучасні лицарі на стражі нашої безпеки
26162 ПЕРЕГЛЯДІВ

З лютого військові Збройних Сил України боронять нас і захищають майбутнє нашої держави. Завдяки їм у нас є впевненість, що ми переможемо у війні, яку розв’язала Росія, та захистимо наші прагнення бути незалежною країною у вільному європейському просторі. 115 Окрема механізована бригада – яскравий приклад того, як поєднання військового досвіду та патріотизму добровольців робить зі звичайного підрозділу справжню непереможну структуру. Чимало разів перебуваючи в оточенні ворога, бійці бригади не лише демонструють високі воєнні якості, але й допомагають і рятують одне одного, риють окопи та роблять укріплення, виносять поранених бійців та евакуюють пошкоджену техніку. За підтримки волонтерів та звичайних українців вони роблять усе можливе, щоб раз і назавжди довести загарбникам, що це наша земля і вона для них недоторканна.

Артилерія 115 бригади: точність і надійність роботи військових щодня наближає перемогу

115 окрема механізована бригада ЗСУ поєднує у собі кілька дуже важливих умов успіху: досвідчене професійне командування, патріотичних і натхненних добровольців, які швидко всьому навчаються та переймають досвід, а також високоякісне озброєння. Для артилеристів дуже важливим є наявність сучасної високоточної зброї та якісне навчання новобранців поводженню з нею.

Артилерійський загін 115 бригади дуже сильний за всіма показниками. З початку повномасштабного вторгнення Росії він, згідно з офіційними даними, знищив 1000 осіб живої сили противника, залишивши пораненими різного ступеня тяжкості 2000 окупантів. Також за допомогою артилерії бригади було знищено 8 ворожих танків, 22 бойові броньовані машини противника, а також 5 одиниць автомобільної техніки, 10 одиниць артилерійських систем, ліквідували  7 складів боєприпасів.

У складі 115 бригади є також підрозділи, що працюють з дронами, ремонтний батальйон. Вони роблять однаково важливу роботу задля нашої перемоги, всі воїни щодня піддають свої життя ризику. Більшість з них прийшли на війну з мирного життя, майже не маючи попереднього військового досвіду. Однак якісний професійний тренінг та величезне бажання захищати свою державу зробили їх хоробрими високоефективними солдатами. Не маючи повноцінного сну та харчування, порівняно з мирним життям, вони не скаржаться, лише мріють про той день, коли зможуть скласти зброю та повернутися до своїх родин. Однак, як зізнаються бійці 115 бригади, це буде не раніше, ніж коли Росія забереться з нашої землі.

На що сподіваються у 115 бригаді?

Зараз бійці бригади не  скаржаться на забезпечення: стараннями держави та волонтерів вони мають у своєму розпорядженні тепловізори, високоточні гвинтівки, оптичні приціли, Джавеліни, сучасні дрони та інше озброєння та прилади. Вони мають чим воювати з загарбниками, проходять необхідні тренінги та навчання. Не жаліються бійці та й на якість харчування, медикаментів чи одягу: вони отримують все необхідне. Для вивезення поранених з лінії вогню їм надають сучасні автомобілі, значну частину яких привозять волонтери.

Та головна зброя військових зі 115 бригади – величезна мотивація і впевненість у наших силах, непереборне бажання перемоги. На відміну від армії противника, наші воїни мають священну мету – визволення своєї землі та порятунок своїх громадян. Тому жодна чисельна перевага чи велика кількість зброї ворога не змінить їхнього переконання у нашій перемозі. Про це вони завжди говорять журналістам і своїм близьким, які чекають їх вдома.

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу
Мої відео