Новини Дніпра

115 окрема механізована бригада ЗСУ – один з найбільш героїчних підрозділів нашої армії, вони є яскравим прикладом вірності й сили

115 окрема механізована бригада ЗСУ – один з найбільш героїчних підрозділів нашої армії, вони є яскравим прикладом вірності й сили
560623 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кожен воїн вірно боронить нашу країну ще з самого початку війни, коли ворожий «сусід» розпочав вторгнення. Саме тоді світ і побачив, що найсильніші та найвірніші воїни – це українці, які готові кинути все та взятися за зброю, щоб показати небажаному гостю, що йому тут не місце.

115 бригада ЗСУ – один з найбільш героїчних підрозділів нашої армії, вони є яскравим прикладом такої вірності й сили.

Бійці цієї бригади з самого початку захищали наші території, не даючи росіянам просуватися далі. Героїзм та професіоналізм цих хлопців йде попереду них самих, адже плідна спільна праця здатна на неможливе.

В їх рядах були й професіонали військової справи, що добре володіють зброєю вже не перший рік, і звичайні добровольці, що пішли захищати Батьківщину, навіть не тримаючи зброї у руках раніше. Можливо це і здається чимось не страшним, але різниця між вміннями та відсутність досвіду – це перешкоди, які можуть нести за собою фатальні наслідки. Але, на превелике щастя та терпіння зі спільним бажанням, їм вдалося не просто навчити новачків опановувати мистецтво поводження з гвинтівками, правильно використовувати та носити військову амуніцію, вони виховали та загартували в них героїв.

Кожен навчився бути справжніми військовими й чітко й правильно виконувати кожне завдання. Зараз між ними сформована не просто абсолютна довіру один до одного та до командування, вони стали більше ніж побратимами. Проходячи разом через пекло, знищуючи пліч-о-пліч ворогів, прикриваючи та рятуючи життя кожному, вони стали справжніми воїнами, загартованими й вогнем, і сталлю.

Справжніми героями не народжуються, ними стають і наші хлопці – це не просто приклад, це і є ті герої, яких так бракувало світові.

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу
Мої відео