Новини Дніпра

115 бригада ЗСУ: наші військові перебувають на сторожі нашої безпеки

115 бригада ЗСУ: наші військові перебувають на сторожі нашої безпеки
360202 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вторгаючись на територію України, рф проявила свою жахливу сутність. Однак в одному рф прорахувалася – у нашій державі є дуже багато фізично і духовно сильних людей. Це вже неодноразово продемонстрували наші бійці ЗСУ, серед яких - 115 Окрема механізована бригада ЗСУ. Перебуваючи на сході і захищаючи наші території, вони продемонстрували величезну хоробрість та професіоналізм, адже воювали в оточенні ворога без страху і сумніву, точно виконуючи всі накази керівництва.

Заслуги 115 бригади у військових діях

Після перших повномасштабних російських атак у лютому цього року 115 Окрема механізована бригада ЗСУ опинилася на сході. Маючи велику кількість професійних і досвідчених військових, а також натхненних і патріотичних добровольців, вони змогли ефективно виконувати поставлені задачі - захист сходу України, території, яку наші бійці змогли утримувати від російського захоплення. Це попри тотальне оточення ворогом та численну перевагу російських загарбників. Відступали тільки коли це було зумовлено необхідністю і лише після відповідного наказу. Тому ті військовослужбовці, хто у бригаді, виконують свою місію без скарг, хоча і не заперечуючи, що на війні дійсно небезпечно. Заперечують і розповсюджену інформацію про недбале командування – за словами військових, їхнє керівництво добре розуміє обстановку на фронті.

Частина добровольців, які опинилися у 115 бригаді, не є професійними військовими. Тож вони, не маючи військового досвіду, змушені були вчитися поводитися зі зброєю. Та це не єдине, чого їм довелося навчатися. Серед нових для них занять - укріплення бліндажів, створення окопів, ведення побуту у польових умовах. Найскладніше у цьому – часті обстріли та вороже оточення. Тож виконувати поставлені завдання складніше вдвічі, оскільки наші воїни повинні не лише захищати наші життя, але й не втратити власні та утримувати території, які їм доручили.

115 бригада: що розповідають бійці?

Розповідаючи про умови, у яких вони воюють, бійці 115 бригади говорять, що вони не потерпають від нестачі будь-чого. Все, від якісних продуктів харчування, до озброєння, вони отримують у повному обсязі. Держава та волонтери, а також іноземні партнери України надають їм озброєння та екіпірування, постійно привозять засоби захисту та медикаменти. Тож коли з’являється інформація від ворога про те, що військові не мають чим стріляти чи захищатися від ворога, це абсолютна неправда.

У ворогів більше артилерії, їхній арсенал зброї все ще переважає наш. Про це, не криючись, говорять військові 115 окремої механізованої бригади ЗСУ. Однак, за їхніми словами, це єдина їхня перевага армії рф. Наші воїни мають більше мотивації, а й означає, і шансів на перемогу, оскільки вони захищають свою власну землю. Крім того, українські солдати мають матеріальну та моральну підтримку всього народу. Їм постійно приходять листи та відеозаписи від вдячних громадян, які висловлюють їм величезну підтримку. Зі свого боку військові запевняють українців у тому, що війна тимчасова, і ми скоро впораємося з ворогом. Адже маємо всі можливості для цього, а головне – на боці України правда.

 

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу
Мої відео