Новини Дніпра

На Донеччину доставили гуманітарну допомогу

На Донеччину доставили гуманітарну допомогу
317827 ПЕРЕГЛЯДІВ
За сприяння командувача об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва на Донеччину доставили гуманітарний вантаж медичного призначення, повідомляють на сторінці Командування об’єднаних сил Збройних Сил України.
Як зазначив командувач, цього разу гуманітарну допомогу отримають як медичні заклади, так і цивільне населення.
— Навіть у такий складний для нашої країни час наша ініціатива продовжує працювати і розвиватися. Ця діяльність сприяє оновленню матеріальної та лікувальної бази медичних закладів, що допомагає медикам у їхній щоденній нелегкій праці, — наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Командувач додав, що гуманітарний вантаж, вартість якого сягає понад 4 мільйони гривень, складається з медичних розхідників, сучасних медикалізованих ліжок, медичних масок респіраторного типу класу FFP2, матраців, ковдр, а також медичних меблів.
— Ми пишаємося тим, що маємо зараз можливість передавати необхідне обладнання, яке допомагає рятувати життя та відновлювати здоров’я українським захисникам та цивільним людям, — підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Слід зауважити, що вантаж доправлений в Україну «Асоціацією міжнародних перевізників України» (президент, голова ради Леонід Костюченко) від благодійного фонду «Міжнародна асоціація підтримки України» (керівник Тарас Дубрак).
Також підтримку надали благодійний фонд «Наш Краматорськ» на чолі з Олександром Шевченком, благодійний фонд «Проєкт Варнави» на чолі з Володимиром Любовецьким та мер Краматорська Олександр Гончаренко.
Разом переможемо!
Мої відео