Новини Дніпра

Волонтерська допомога студентів Полтавського національного педагогічного університету

Волонтерська допомога студентів Полтавського національного педагогічного університету
302851 ПЕРЕГЛЯДІВ

Студенти Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка упродовж повномасштабної російсько-української війни постійно беруть участь у волонтерських акціях на користь військових Збройних Сил України, тимчасово переміщених осіб. Студентське самоврядування координує свої ініціативи з ветеранським хабом, який очолює пані Юліана Линник. Спільно з очільницею ветеранського хабу член студентського сенату факультету історії та географії Валерія Скрипка, завідувачка кафедри історії України Людмила Бабенко ініціювали впорядкування території та висадження квітів в одній з військових частин.

Сонячного травневого дня до роботи долучилися студенти факультетів історії та географії, філології та журналістики, психолого-педагогічного – Валерія Скрипка, Антон Березанський, Тетяна Нестеренко, Валерія Островська, Віталій Воробйов, Артем Тимша, Христина Марчук, Яна Ніколаєнко, Роман Гарець, Дарія Глущенко, Іван Навроцький, Марія Дем’ян, Софія Римига, Алла Козленко.

Кількагодинна злагоджена робота занурила студентів у суворе повсякдення, долучила до загальної відповідальності за маленькі і великі справи, через неформальне спілкування дала можливість відчути подих воєнного часу.

Велике різноманіття розсади квітів для доброї справи подарували небайдужі полтавці. Передусім відгукнулася директорка ботанічного саду ПНПУ імені В. Г. Короленка Антоніна Дзюбаненко, яка не лише надала розсаду багаторічних квітів, але й проконсультувала щодо особливостей їх розташування, забезпечення умов цвітіння та догляду. Юліана Олександрівна висловила також щиру вдячність пані Аллі Сороці, пані Наталії, Андріївському ліцею та його директорці Оксані Борсук за надану допомогу. Людмила Бабенко разом зі студентами придбали для формування клумб милі серцю українців чорнобривці. Сонячного травневого дня до роботи долучилися студенти факультетів історії та географії, філології та журналістики, педагогічної та мистецької освіти, технологій та дизайну.

Мої відео