Новини Дніпра

БЕБ вилучило партію контрафактного алкоголю і тютюнових виробів в Чернівцях

БЕБ вилучило партію контрафактного алкоголю і тютюнових виробів в Чернівцях
385019 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Чернівецькій області вилучили з незаконного обігу контрафакту алкогольну і тютюнову продукцію орієнтовною вартістю 2,5 млн грн.

У ході досудового розслідування встановлено групу осіб, яка займалась незаконним виготовленням та збутом підакцизних товарів, зокрема спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів на території Чернівецької області.

Співробітники БЕБ провели низку обшуків за адресами зберігання та реалізації незаконно виготовленої продукції.

Вилучено понад 40 тисяч пачок цигарок різних торгових марок, 5 500 літрів спиртовмісних сумішей/спирту, алкогольних напоїв.

Виявлені чорнові записи, інші предмети для незаконної реалізації фальсифікату та вантажний автомобіль, яким перевозився контрафакт.

Наразі триває встановлення всіх обставин злочину і притягнення винних осіб до відповідальності.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.204 та ч.1 ст.199 Кримінального Кодексу України здійснюють детективи ТУ БЕБ у Чернівецькій області за процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури.

Нагадаємо, нещодавно БЕБ на Одещині вилучило тютюнові вироби на суму понад 31 млн грн. Детальніше за посиланням https://esbu.gov.ua/news/beb-na-odeshchyni-vyluchylo-tiutiunovi-vyroby-na-sumu-ponad-31-mln-hrn

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки,спирт,контрафактний алкоголь,тютюн
Мої відео