Новини Дніпра

Вбив та розчленував тіло власного сина – судитимуть мешканця Київщини

Вбив та розчленував тіло власного сина – судитимуть мешканця Київщини
327396 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва прокурорів Києво-Святошинської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно мешканця Київщини за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що в с. Білогородка в ніч з 24 на 25 вересня у приватному садовому будинку між батьком та сином на ґрунті довготривалих неприязних стосунків під час розпиття спиртних напоїв виник конфлікт. У ході сварки батько завдав ударів руками по голові сина, після чого останній не подавав ознак життя.

З метою приховування вчиненого злочину чоловік за допомогою кухонного ножа розчленував тіло потерпілого шляхом відсічення голови від тулуба. В подальшому, на власному автомобілі перемістив тулуб вбитого до лісопосадки на території Білогородської територіальної громади. Голову сина він сховав у чагарниках неподалік від житлового комплексу в с. Софіївська Борщагівка.

Обвинувачений знаходиться під вартою.

Досудове розслідування здійснювалося слідчими слідчого відділу Бучанського РУП ГУ Нацполіції в Київській області.

Нагадаємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду. 

Мої відео